Avtalshantering

Med Blikk får du ett komplett avtalshanteringssystem som underlättar hanteringen avsevärt. Du får full kontroll och överblick över alla leverantörsavtal, kundavtal och interna avtal.

Se demo

Smidig avtalshantering med god översikt och e-signering

 

  • Få full kontroll och överblick över alla dina avtal
  • Lägg till avtalsperioder, bevakningsdatum, uppsägningsperioder och se när avtal är på väg att löpa ut eller måste förnyas.
  • Jobba med behörighetsstyrning så att rätt person har tillgång till rätt avtal
  • Skicka ut avtal och andra dokument för e-signering till flera parter (via Scrive & BankID)

 

Samla alla avtal på ett och samma ställe

I ett överskådligt avtalsregister samlar du företagets interna och externa avtal så att du enkelt kan komma åt dem när du behöver dem. I registret kan du se alla dina avtal och även söka och filtrera på bl a avtalstyp, ansvarig och motpart. Lägg till avtalsperioder, bevakningsdatum, uppsägningsperioder för att enkelt håll koll på när avtal är på väg att löpa ut eller måste förnyas.

Ladda upp nya avtal och skicka för e-signering

Underlätta avtals- och dokumenthanteringen genom att skicka viktiga dokument för e-signering. Signeringen kan initieras på alla PDF-dokument som laddas upp under Avtal, Kontakter, Order och Affärsmöjligheter. Ladda upp dokumentet, ställ in behörigheter samt ange vem eller vilka som som ska signera dokumentet och i vilken ordning. Avtalet skickas sedan ut för godkännande och signering. Blikk integrerar och samarbetar med Scrive, den nordiska marknadsledaren inom e-signering och digital identifiering.

 

Demo av avtalshantering

Här berättar vi mer om hur du kan arbeta med avtal och e-signeringar i Blikk:

Vill ditt företag dra nytta av avtalshantering i Blikk?

redovisningsbranschen trender

BLOGG

5 tips för att minska betalningstiderna och öka lönsamheten

Här delar vi med oss av en handfull tips som hjälper dig att minska betalningstiderna och öka lönsamheten!

Eric Cedergren

CASE

RecPro

”Som konsultföretag vill vi ägna maximal tid åt våra kunduppdrag. Då är det en enorm fördel att ha all data samlad i Blikk, medarbetarna får en bra överblick samtidigt som det är väldigt lätt att hitta information.”

resursplanering

BLOGG

Har du koll på de olika avtalstyperna?

Som företagare är det vanligt att man ingår avtal. Men vad innebär egentligen detta? Och vilka avtalstyper finns det? Här reder vi ut alla frågetecken.